TryMedics teamet i Uganda

P1000675 2

Livet i Uganda med Try Medics: Mød teamet i Uganda

Når du rejser til Uganda med Try Medics, er du ikke alene. Vores dedikerede og hjælpsomme personale er der for at sikre, at dit ophold er struktureret, givende og uforglemmeligt. Lad os præsentere dig for nogle af nøglepersonerne fra teamet i Uganda, som du vil interagere med under din rejse:

Akim: Aktivitetskoordinator

Akim er en vigtig del af vores hold i Uganda. Som aktivitetskoordinator og guide er han din ultimative rejsekammerat. Venlig, imødekommende og altid klar til eventyr, og så er Akim den person, du vil tilbringe mest tid med i Uganda. Han er din følgesvend på ture og weekendture, og hans entusiasme og lokale kendskab vil sikre, at du får den mest autentiske oplevelse af landet.

.   IiDIbUyRCo4I979ISOs6Q1uGN jLHiSJUn5siudQyogrz3qI72WzFLGzyNjwDPOOCQjnV 7JRxaMkEzCC2GSuviZxJy 6tJXuYXscMzhB7xtAKlFF D6vsEk.   OvtYn2l2egIH32RPwae4Em5mJvmWc5vswQoZZjBX0BWFW76e9epc x22PNjHBwM iUp0YaZ4IbsvVzgvCFUZehpbRH5FyaMjZ 2ByF6bbMMVgXbG9lFAQEw43SmOL2VumeiXgNtV

Selina: Program Manager

Selina er vores Program Manager og står for koordineringen af din hospitalspraktik. Hun er altid tilgængelig for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og sørger for, at alt forløber som planlagt på hospitalet. Selina vil ofte deltage i evalueringerne og arbejde tæt sammen med dig for at optimere dit læringsmiljø.

Skulle du have nogle ønskede ændringer til din praktik undervejs i dit forløb, kan Selina med hendes tætte samarbejde med hospitalet, hurtigt følge op på det. Dette kunne f.eks. være, hvis du ønsker at blive længere på en bestemt afdeling end først planlagt m.m.

image

Maria: Assistent Manager

Maria, vores Assistent Manager, er en smilende og venlig sjæl, der elsker at bruge tid med de rejsende. Udover at hjælpe Selina med koordineringen af hospitalspraktikken, kan du finde Maria i nærheden af Try Medics-huset. Hun er tilgængelig for at besvare spørgsmål og sikre, at dit ophold er problemfrit.

UUvMg6bZU2p0LE79DBQfNBIYXLKkzocagFS4Q vG AvYuLasgA jgKWnX

Trygheden ved at have et team omkring sig

Under dit ophold i Uganda er vores personale tilgængeligt for at sikre, at du har den bedst mulige oplevelse. De hjælper med alt fra praktikkoordinering til at give dig en forståelse af Ugandas kultur og hjælper dig med at trives i et hospitalmiljø, selv når situationer kan være udfordrende.

Uanset om det er din første gang i Afrika eller du har erfaring med at rejse, kan du føle dig tryg under praktikken med Try Medics i Uganda. Vores personale vil sørge for, at du er velinformeret og støttet gennem hele dit eventyr.

Vi ser glæder os til at se dig i Uganda

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Uganda og hjælpe dig med at skabe uforglemmelige minder og få en dyb indsigt i det sundhedsfaglige felt i Uganda.

Du kan læse om diverse beretninger fra tidligere rejsendes, gennem Trustpilot på dette LINKDu kan også læse mere om de forskellige praktikprogrammer, både for dig som er i sabbatåret eller for dig der allerede er studerende på et videregående sundhedsfagligt studie gennem dette LINK

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Trymedics logo
Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik