Bag om Trymedics

Hvem er vi?

Try Medics mission er at udvide unges perspektiv på global sundhedspleje og skabe rammen for en rejse fyldt med personlig udvikling, akademisk erfaring og positive tværkulturelle relationer indenfor det medicinske felt.

I tæt samarbejde med hospitaler tilbydes to forløb. Et der giver studenter, som overvejer en karriere inden for det sundhedsfaglige felt, indsigt i deres påtænkte erhverv. Samt et der giver studerende på en sundhedsfaglig institution, mulighed for at få indsigt i praktisk hospitalsarbejde og et anderledes sundhedsvæsen end det vante danske.

Rejsendes sikkerhed og velbefindende er vores højeste prioritet og derfor er der også på hver destination et dedikeret team bestående af program managers, kokke, rengøringspersonale, chauffører og mere. Program managerne, vil sikre opholdet forløber som planlagt og rejsende bliver ordentligt introduceret til hospitalet og det involverede hospitalspersonale. De vil dagligt følge op på de rejsendes fremskridt og gøre sit for at de kun skal fokusere på deres læring og oplevelse.

Rejsende bor sammen i Try Medics huset på destination, som kun er forbeholdt dem. Vi oplever der skabes et stærkt fællesskab, da alle rejser med en fælles interesse i det sundhedsfaglige felt.

Try Medics er en dansk organisation og forneden kan du se, hvilket team, du vil blive mødt af på destinationen og hvem der hjælper dig i din forberedelse til dit ophold.

Teamet i Danmark

Teamet på Zanzibar

Teamet i Uganda

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik