Om opholdet

 

Support før afrejse

Vi guider dig igennem hele din forberedelse til din tur og du vil altid have mulighed for at skrive eller ringe til os. Når du har tilmeldt dig modtager du forberedelsesguiden, som udførligt forklarer de forskellige ting, du skal gøre før din afrejse. Dette indebærer bl.a. vaccinationer, forsikring og flybillet. Yderligere vil du blive sat ind i en facebookgruppe for alle dem, du skal på opholdet med. I gruppen kan du bl.a. arrangere flybillet med dine medrejsende, så i trygt kan følges ad.

Support på destinationen

Vi har etableret sikre rammer omkring praktikken, for at fremme din læring og oplevelse. Du vil blive modtaget af os ved lufthavnen, når du ankommer til din valgte destinationen. Vores dedikeret program manager på destinationen vil sikre dit ophold forløber som planlagt og at du vil blive ordentligt introduceret til hospitalet og de involverede mentorer. Program manageren vil dagligt følge op på dine fremskridt og være der under hele dit ophold. Du vil komme til at bo i Try Medics huset med resten af dit hold. Udover program manageren vil der bla. være kokke, rengøringspersonale og chauffører ved huset, så du kun skal fokuserer på din hospitalspraktik og ophold. Vores team er utrolig imødekommende og altid klar på at give en hjælpende hånd. Hør i videoen forneden vores program manager på Zanzibar fortælle om hendes rolle for rejsende.

Din praktik

Din første mandag på opholdet vil være en orienterings dag, hvor du vil blive vist rundt på hospitalet og byen du bor i. Herefter vil din praktik på din tildelte afdeling starte om tirsdagen.

Bolig

Du og dine medrejsende vil bo i Try Medics huset på din valgte destination. At bo med andre der deler den samme interesse som dig er altid sjovt. Vi oplever der bliver skabt nye venskaber for livet i mellem rejsende. Det er derfor sikkert at tage alene på opholdet! Vores huse har stor have, gode afslapningssteder, tv og værelser med køjesenge. Yderligere er der wifi i husene, så du kan holde kontakten med dem derhjemme! Hastigheden er dog ikke som i Danmark. Hvad end du vil sole i haven eller spille et kortspil med din medrejsende på verandaen, er der rig mulighed for begge, rundt om din hospitalspraktik

Mad

Under dit ophold vil vores dedikerede kokke lave morgen og aftensmad til dig. De vil sørge for at kokkerere traditionelle lokale måltider, men der var også være plads til en burger eller andet hjemlig mad ind i mellem. Har du nogen specifikke kostbehov, vil kokkene gøre deres bedste for at opfylde dem. Blot giv os besked under ‘bemærkninger’ ved din tilmelding.

Sikkerhed

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Mange møder Afrika for første gang, hvilket kan være overvældende. Try Medics destinationerne er generelt trygge og i rolige områder. Try Medics husene tilbyder sikre rammer omkring opholdet med vagter døgnet rundt.

Vil du gerne vide mere?

Få svar på alle dine spørgsmål!