Min måned i Uganda

Min måned i Uganda

SKREVET AF JOHANNE LUKASSEN, PRÆ-SYGEPLEJEPROGRAMMET, 4 UGER I UGANDA, TRY MEDICS

Mit navn er Johanne Lukassen, jeg er en pige på 19 år og jeg har været med Try Medics i Uganda marts 2019. Dette blogindlæg vil handle lidt om hvad der er godt at vide inden man tager afsted, ting jeg selv undrede mig over og generelt bare om min super gode oplevelse med Try Medics.

Jeg tog afsted som præ-sygeplejerske med forhåbning om at blive bekræftet i at dette er vejen jeg skal gå, hvilket man må sige at opholdet helt sikkert har givet mig. Ud over praktikken på sygehuset i Mbarara oplever man en helt masse ting ved siden af, sammen med alle de nye venner man får sig, og jeg tænker at nogle af de venskaber vil være for livet.

En ting jeg havde svært ved hjemmefra var blandt andet at vælge hvilke afdelinger jeg ville på, da jeg gerne ville opleve det hele. Heldigvis fandt jeg ud af da jeg kom herned, at det er super nemt at bytte rundt på afdelinger hvis der er steder man hellere vil være end andre. Ud over dette laver de også aftenhold for dem som er interesseret i at komme på hospitalet nogle ekstra gange, hvilket for mig også var super spændende og lærerigt!

I denne proces er det også vigtigt at sige fra og sige til da ens behov hurtigt kan rettes ind, alt efter hvad man kan kaperer når man først står i det. Intet i hele verden har kunnet forberede mig på de situationer vi har stået i hernede, i det man på ingen måde kan forestille sig dagligdagen på et hospital i Uganda. Det har været trygt og oplevelsesrigt og alle spørgsmål er blevet besvaret med venlighed og interesse fra de forskellige mentorer.

Da jeg har været rundt på alle de afdelinger som en præ-sygeplejerske må komme på, er jeg også blevet mere bekræftet i, hvilke specialer og emner der interesserer mig mest inden for de forskellige afdelinger. Dette har hjulpet mig på sporet af hvor mit speciale måske kommer til at være i fremtiden.

Det har været en hel fantastisk og tankevækkende oplevelse som man kan bruge og tænke tilbage på resten af sit liv, som virkelig har været det hele værd!

Husk at lad godt og grundigt op hjemmefra, da det er en måned med en masse indtryk og oplevelser som er helt uforglemmelige!

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik