Destinationer

Entebbe, Uganda

Med Uganda’s rige dyreliv og flotte natur, byder denne destination på unikke oplevelser i flotte omgivelser du sent vil glemme. Du vil komme i praktik på et hospital i en munter tilbagelænet by, med udsigt over Lake Victoria. Rundt om din hospitalspraktik, vil du blandt andet komme på en safari tur, der vil være inkluderet i dit ophold.
Yderligere vil du få mulighed for at komme på en adrenalin-pakket weekend tur med dine medrejsende til floden Nilen, hvor du kan riverrafte, køre på ATV og ride på hest. Læs mere om Uganda og hvad du kan opleve rundt om din hospitalspraktik i Entebbe her.

Zanzibar, Tanzania

Kunne du tænke dig et praktikophold på en tropisk ø? En af vores destinationer er smukke Zanzibar: en ø fyldt med eksotiske muligheder, hvide sandstrande og afslappende miljø. Zanzibar byder på mange turistattraktioner som snorkling/dykning, skydiving, hav-safari, krydderi-udflugt og meget mere.
Øens størrelse gør at de mange attraktioner er inden for en dagstur rækkevidde. De fleste af disse aktiviteter vil være inkluderet i dit ophold. Læs mere om Zanzibar og hvad du på øen kan opleve rundt om din hospitalspraktik her.

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik