Afsted på Præ-Medicinprogrammet til Zanzibar med Try Medics

Afsted på præ-medicinprogrammet til Zanzibar med Try Medics

SKREVET AF SHERAZ AZEEMI, PRÆ-MEDICINPROGRAMMET, 4 UGER PÅ ZANZIBAR, TRY MEDICS

Hej, jeg hedder Sheraz og jeg har været afsted på hospitalspraktik i 4 uger, på Zanzibar, som præ-medicin studerende. Jeg er afsted i forbindelse med mit andet sabbatår. Grunden til, at jeg ville afsted på hospitalspraktik i udlandet, skyldes at jeg igennem min gymnasietid har haft svært ved at finde afklaring omkring studievalg. Jeg har taget studentereksamenen på HHX, hvilket slet ikke er i retningen af et fremtidigt studievalg med fokus på det sundhedsfaglige. Igennem min tid på gymnasiet, samt første sabbatår, har jeg delvist fundet ud af at jeg gerne vil studere medicin. Jeg fik et arbejde i en hjemmepleje for at mærke efter om ældrepleje og omsorg er et område jeg vil finde interessant, idet det spejler sig meget op til fundamentale områder en læge også skal kunne navigere i. Ud over det, så fandt jeg TryMedics’ program for præ-studerende interessant. Jeg tænkte, at dette nok skulle hjælpe mig frem til en endelig afklaring omkring studievalg.

Jeg har været afsted på 4 forskellige afdelinger. Jeg vil ikke påpege hver enkelt afdeling, men blot resumere helhedsoplevelsen. Fællesnævner for alle afdelinger er, at du får indblik i en masse sygdomme og dertilhørende behandlinger. Det at man reelt har at gøre med en patient med et problem, og din mentor forklarer hvordan fremgangsmåden er til at diagnosticere, eller behandle patienten fra punkt til prikke, er utrolig spændende. Man er med igennem det hele. Man vil se ting, som mange andre først får mulighed for at se langt inde i sit studie. Det betyder at man kommer lidt på forkant i visse områder.  Om du vil det eller ej, når du pakker kufferten og er på vej tilbage til Danmark, så er du afklaret med hvilket studieområde du ønsker at tilhøre. Jeg er i hvert fald blevet en oplevelse og en afklaring rigere!

Ikke nok med hospitalspraktikken, så har vi været på så mange sjove og spændende udflugter, som gør, at man ikke kun rejser tilbage med de fantastiske oplevelser fra hospitalet, men også har skabt sig venskaber for livet, sabbatårs oplevelser som dykning, safari, delfintur og meget andet! Det utrolige er, at Kesi og Noah Carter kom forbi TryMedics huset mens jeg var på Zanzibar. To kunstnere som jeg følger rigtig meget, så det var bestemt en fantastisk oplevelse.

Jeg håber for alle, at de oplever det samme som jeg har oplevet, hvis de ønsker at få større indblik i hvordan det er at arbejde indenfor det sundhedsfaglige område.

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik