Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Try Medics Blog

Læs om andres oplevelser! Klik dig ind på kategorierne eller læs alle blogindlæg nederst på siden skrevet af tidligere rejsende med TryMedics.

Alle blogindlæg på Try Medics Blog

Kombiner dit ophold og tag både til Zanzibar og Uganda!

SKREVET AF KIMMIE JENSEN, PRÆ-SYGEPLEJEPROGRAMMET, KOMBINERET OPHOLD 4 UGER PÅ ZANZIBAR EFTERFULGT AF 4 UGER I UGANDA. Mit navn er Kimmie, og jeg er afsted i 2 måneder som præ-sygeplejerske. Jeg startede mit ophold med 1 måned på Zanzibar efterfulgt af 1 måned i...

En kæmpe erfaringsoplevelse

SKREVET AF EMILIE BIHL, PRÆ-JORDEMODERPROGRAMMET, 4 UGER PÅ ZANZIBAR EFTERFULGT AF 4 UGER I UGANDA. Jeg har aldrig været i Afrika før. Eller et andet land, hvor normen er en dagsløn på mellem 2-8$. Men læren om forskelligheder, har altid tiltrukket mig. Tro, politisk...

Hvorfor rejse på eventyr med Try Medics til et tredjeverdens land?

SKREVET AF CAMILLA NIELSEN, PRÆ-SYGEPLEJEPROGRAMMET, 4 UGER PÅ ZANZIBAR Et spørgsmål mange sikkert er blevet stillet som lille er: ”Hvad vil du så være når du bliver stor”? Dette spørgsmål er jeg, som så mange andre, også blevet stillet et utal af gange, hvortil jeg...

ZANZIBAR

SKREVET AF NANNA SCHMIDTKE, PRÆ-JORDEMODER/MEDICINPROGRAMMET, 6 UGER PÅ ZANZIBAR Hej med jer! Mit navn det er Nanna. Jeg er afsted som præ-medicin og præ-jordemoder i 6 uger på Zanzibar. Jeg vil egentlig ikke fortælle en masse om hospital og uddannelse, men om...

Min lærerige praktikrejse i Afrika

SKREVET AF REBECCA BRABRAND, PRÆ-MEDICINPROGRAMMET, 4 UGER I UGANDA EFTERFULGT AF 4 UGER PÅ ZANZIBAR. Efter en vel endt rejse i Uganda med masser af gode, oplevelsesrige og fantastiske minder, går turen nu videre til Zanzibar. Min tur i Uganda har været fyldt med...

Zanzibar som 7. Semesters valgfag

SKREVET AF JOSEPHINE FROMMI & JEANETTE NIELSEN, SYGEPLEJERSKEUDD. ODENSE, 7 SEMESTER, 3 UGER PÅ ZANZIBAR. Som del af 7. Semester på sygeplejerskeuddannelsen indgår at man har muligheden for at rejse udenlands og prøve kræfter med et andet lands sundhedssystem. Vi var...

Weekendtur til Kendwa, Zanzibar

SKREVET AF CAMILLA OLESEN & ANN-CATHRINE JENSEN, SYGEPLEJESTUDERENDE PÅ 7. SEMESTER, 4 UGER PÅ ZANZIBAR En af turene Try Medics arrangerer, er en weekendtur til Kendwa, som ligger nord på Zanzibar på den vestlige del af øen. Kendwa er forbundet med lækre resorts og...

Udforskning af jordemoderfaget

SKREVET AF ISABELLA B. NIELSEN, STEFANIE V. RASMUSSEN & KATRINE HEJLESEN, PRÆ-JORDEMODER, 4 UGER PÅ ZANZIBAR. Hejsa! Vi er tre præ-studerende jordemødre, som er taget afsted med TryMedics, for at undersøge hvorvidt jordemoderuddannelsen er noget for os. Vi har fælles...

Min oplevelse af Uganda med TryMedics

SKREVET AF VALDEMAR W. BARKHOLT, PRÆ-MEDICINPROGRAMMET, 4 UGER I UGANDA Opfattelsen og den tydelige tendens for et TryMedics ophold lyder, at piger udgør 95-100% af deltagere. Her må jeg hurtigt røbe, at jeg er den eneste dreng på mit ophold. Dette troede jeg...

Mine første to uger i Uganda

SKREVET AF LINE CHRISTIANSEN, PRÆ-MEDICINPROGRAMMET, 4 UGER I UGANDA Jeg har i dag ca. været 2 uger i Uganda, og dermed er jeg halvvejs i mit ophold. Jeg skal være i Uganda i 4 uger, som præ-mediciner. Jeg gjorde mig mange overvejelser omkring, hvorfor jeg skulle...

Valgfrie udannelseselement på Zanzibar

REFLEKSIONER AF ANNE SOPHIE & KARINA, 7 . SEMESTER SYGEPLEJESTUDERENDE, VIA UNIVERSITY COLLEGE SILKEBORG Som en del af vores valgfrie uddannelses element valgte vi Try Medics sygeplejeprogrammet på Zanzibar, som forløber over fire uger. Formålet med at tage en del af...

På safari i Uganda

SKREVET AF SOFIE BAY NIELSEN, PRÆ-MEDICIN/JORDEMODERSKAB, 4 UGER I UGANDA Da jeg skulle vælge om jeg ville rejse til Uganda eller Zanzibar med Try Medics gjorde jeg mig mange forskellige overvejelser. Hvilke samfund vil jeg opleve? Har jeg lyst til strand eller ej?...

Vores tid på internal medicine

SKREVET AF JEANETTE SVENDSEN & HELLE V. KOBBERHOLM, SYGEPLEJESTUDERENDE PÅ 7. SEMESTER, 4 UGER PÅ ZANZIBAR Vores første møde med det afrikanske sundhedssystem foregik på internal medicine, hvor vi blev budt velkommen af Dr. Bukuru – en storsmilende mand, der gav...

Overvejelser omkring mit studievalg

SKREVET AF CELINE NYSTRUP-LARSEN, PRÆ-SYGEPLEJEPROGRAMMET, 8 UGER I UGANDA EFTERFULGT AF 4 UGER PÅ ZANZIBAR. Hvad kunne jeg godt tænke mig at læse? Hvilken retning inden for sundhedssektoren passer bedst til mig? Dette er tanker, som jeg tror de fleste der læser dette...

Fire uger i Uganda med Try-Medics

SKREVET AF CAROLINE CLAIRE BANG DELFS, PRÆ-SYGEPLEJEPROGRAMMET, 4 UGER UGANDA 1 ½ uge inde i mit ophold, hvor jeg indgår i hospitalet Mbarara Regional Referral Hospitals hverdag som praktikant, er jeg både rigere på oplevelser og erfaring. Jeg skal starte på...

Fødegangen i Mbarara

SKREVET AF SOFIE JACOBSEN, PRÆ-JORDEMODER/SYGEPLEJEPROGRAMMET, 4 UGER I UGANDA Mit navn er Sofie, jeg er 18 år og har lige afsluttet min studentereksamen. Jeg valgte 4 uger i Uganda som præ-studerende. Grunden til at jeg valgte Try Medics, var for at få en masse viden...

På Zanzibar præ-jordemoderprogrammet

SKREVET AF LAURA POST, PRÆ-JORDEMODERPORGRAMMET, 4 UGER PÅ ZANZIBAR Hej med jer! Jeg hedder Laura og har valgt at rejse med TryMedics til Zanzibar, som præ jordemoder studerende, for at blive bekræftet i mit fremtidige ønske om at læse til jordemoder. Jeg har valgt at...

Min rejse med Try Medics til Uganda

SKREVET AF LOUISE RAMO JEREMAISSEN, PRÆ-MEDICINPROGRAMMET, 4 UGER I UGANDA. Min rejse med Try Medics til Uganda har uden tvivl overgået alle mine forventninger. På trods af at rejsen “kun” har varet 4 uger, har udbyttet for mig været enormt. Jeg har fået så meget -...

Safarituren i marts

SKREVET AF LINE PEDERSEN, PRÆ-MEDICINPROGRAMMET, 4 UGER PÅ ZANZIBAR. Hej allesammen, Mit navn er Line, og jeg er med Try Medics på Zanzibar marts 2018. Jeg er hernede som præ-medicinstuderende. Mine gode veninder hernede fra, Emma og Izabella, har i foregående opslag...