Velkommen til Uganda

Kunne du tænke dig et praktikophold i tropiske omgivelser og fascinerende natur?

Kom i praktik i den hyggelige tilbagelænede by Entebbe, Uganda. Hospitalspraktikken og de medicinske erfaringer er det primære fokus, når du vælger et ophold i Uganda. Du vil dog også få mulighed for at opleve landets spændende kultur og smukke natur sammen med dine medrejsende, i fritiden rundt om din praktik. Inkluderet i dit ophold er en weekend safari, hvor du vil opleve de dyr du så i løvernes konge som barn, i deres naturlige omgivelser! Yderligere arrangeres en forlænget weekendtur til floden The White Nile, hvor du vil have mulighed for at riverrafte, ride på hest, køre på ATV m.m. Læs forneden om aktiviteterne inkluderet i dit ophold og hvilke aktiviteter, du kan tilvælge undervejs.

Inkluderede fritidsaktiviteter i Uganda

Vælg en aktivitet

Tilvalgsaktiviteter i Uganda

Tilvalgsaktiviteter i
Uganda

Vælg en aktivitet

Eksempel på et 4 ugers program over aktiviteterne rundt om hospitalspraktikken

Vælg en uge

Eksempel på et 4 ugers program over aktiviteterne rundt om hospitalspraktikken

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Uge 1

Intruduktion til hospitalet
Teambuilding
Gå tur til det lokale handelsmarked
Hospitals lektion
BBQ
Serena Resort & Spa
Cykeltur /
Kirkebesøg

Uge 2

Skrædder besøg
Hospitals lektion
Afro fit
Hospitals lektion
Weekendtur til floden Nilen

Uge 3

Shoppingcenter besøg
Hospitals lektion
Shoebill island Zipline og trætopsforhin..
Hospitals lektion
Safari til Murchison falls

Uge 4

Hospitals lektion
Botanical garden
Hospitals lektion
Afslutningsfest
Hjemrejsedag

Huset i Uganda

Du og dine medrejsende vil bo i vores Try Medics hus i Entebbe. Huset er udelukkende for rejsende og ligger en 5 minutters køretur fra hospitalet. Try Medics huset har en stor have, fede afslapningssteder, volleyball bane, tv, udsigt over Lake Victoria og masser af plads til at hygge med dine medrejsende efter endt praktik. Yderligere er der wifi i huset, så du kan holde kontakten med dem derhjemme. Vi oplever der bliver skabt et stærkt sammenhold blandt tilmeldte, da alle har en fælles interesse i det sundhedsfaglige felt. Det er derfor sikkert at tage på opholdet alene! På vores forløb er man oftest 14-22 på opholdet samtidig. Du og dine medrejsende vil dagligt blive kørt til og fra hospitalet.

Ugandas historie

Uganda, også bedre kendt som Afrikas perle, vil være en af de mest frodige lande du nogensinde vil besøge. Landet har utrolig mange naturressourcer, frugtbar jord og skønne mennesker. Et kæmpe land som huser Victoria Lake, som er udmunding af Nilen, hvor er der mulighed for en aktion fyldt weekend langs Nilens breder og adskillige nationalparker hvor der er mulighed for at se alverdens dyr, deriblandt løver, leoparder, elefanter og giraffer. En tidligere britisk koloni, som først opnåede selvstændighed i 1962, og har kæmpet sig igennem civil krig og undertrykkelse af Idi Amin, er nu et stabilt land med økonomisk fremgang, hvilket ses gennem storbyens gader i moderne Kampala. Når man kommer ud fra storbyens fang, og i de mindre landsbyer vil det være præget af et simplere liv, som består primært af agrikultur.

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik