Cookie- og privatlivspolitik hos Trymedics

Senest opdateret: 20.11.2023

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: iinfo@trymedics.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Persondatapolitik hos Trymedics

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Trymedics.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Trymedics indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Anmelder vores hjemmeside

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på trymedics.dk er Trymedics, Norgesvej 6b – 2800 Kongens Lyngby, cvr nr. DK36089776

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Truspilot.

Vi har vores hjemmeside hos Marginal , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Marginals datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@trymedics.com.

Betingelser og VIlkår

Definitioner:

”Vi”, ”os” eller ”vores” henfører til Try Medics ApS.

”Du”, ”dit”, ”dig” og ”din” henfører til kunden.

Indkvartering og mad

1. Vi sørger for indkvartering og mad i opholdsperioden.

2. Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at invitere eller tillade en person der ikke er Try Medics studerende ind i Try Medics huset, uden tilladelse fra Try Medics lokale opholdskordinator.

Forsikring

1. Du skal arrangere en passende rejseforsikring der dækker varigheden af dit ophold på hospitalet før afrejse. Vi kan være behjælpelige med at finde passende rejseforsikring, men det er dit ansvar at sikre du er dækket passende. Din rejseforsikring skal som minimum dække akut lægehjælp og hjemtransport.

Visa

1. Vi hjælper dig med opnåelse af relevant visa og arbejdstilladelse til dit ophold, men udstedelsen af disse er på foranledning af den pågældende myndighed og er uden for vores kontrol. Krav kan ændres uden varsel eller et visum kan nægtes. Vi kan ikke påtage os ansvaret for konsekvenserne af dette.

2. Du er ansvarlig for at dit pas, visum og eventuelle rejsedokumenter er gældende for varigheden af dit ophold.

Rabatter og tilbud

1. Ved grupperejse af minimum 5 personer til samme ophold tilbydes 10% rabat på opholdsprisen til alle 5 fra gruppen. For at få denne rabat skal minimum 1 af de tilmeldte skrive navnene på samtlige personer i gruppen under bemærkninger ved tilmelding. Denne rabat kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

Ændringer og aflysninger af dig

1. Tilføjelser og aflysninger skal skriftligt meddeles til vores danske kontor via e-mail til info@trymedics.com. Vores personale kan hjælpe og rådgive, men en mundtlig aftale vil ikke udgøre en ændring af din kontrakt med os.

2. Du kan framelde dig opholdet, helt frem til dagen for din valgte opholdsstart og blive fuldt refunderet. Refunderingen vil være lig, det du på tidspunktet for frameldingen allerede har indbetalt til os. Vi fører en lempelig afmeldingspolitik, så man med ro i maven kan planlægge efter opholdet, uden chance for at komme i økonomisk klemme, skulle man uheldigvis kort før opholdsstarten blive forhindret i at tage afsted.

3. Hvis du ønsker at udskyde dit ophold vil vi forsøge at imødekomme dit ønske.

4. Dropper du ud under opholdet kan vi ikke refundere noget af beløbet.

Ændringer og aflysninger af Try Medics ApS

1. Detaljerne for dit ophold (hospital, afdeling og indkvartering) kan afvige fra dem der oprindeligt blev givet til dig. Vi gør vores bedste for at minimere ændringer og informere dig straks, hvis ændringer vil opstå.

2. I få tilfælde kan vi blive nødt til at aflyse dit ophold. I sådanne tilfælde vil vi informere dig ikke mindre end 30 dage før dit opholds startsdato og refundere alle gebyr du har betalt. Dette gælder også, hvis kurset ikke opnår et minimum antal deltagere (5 deltagere). Vi kan ikke tage ansvar for andre omkostninger så som flyrejse. Vi anbefaler, at du sikrer dig mulighed for at afbestille flyrejse og først bestiller flyrejse, når vi har oprettet Facebookgruppen for din afgang. Facebookgruppen bliver oprettet, så snart i er 5 tilmeldt din afgang. 

3. Rejsenendes og programmerts ve og vel er vores vigtigste prioritet. Er opholdet ikke påbegyndt og vi bliver nødsaget til at aflyse som konsekvens af omstændigheder uden for vores kontrol herunder sikkerhedstrusler, terroraktivitet, politisk ustabilitet, naturkatastrofer eller epidemier vil vi refundere det indbetalte beløb. Vi kan ikke tage ansvar for andre tredjeparts omkostninger så som flyrejse, visum rejseforsikring etc.

4. Er du afsted på opholdet og vi bliver nødsaget til at afbryde rejsen grundet omstændigheder uden for vores kontrol, herunder sikkerhedstrusler, terroraktivitet, politisk ustabilitet, naturkatastrofer eller epidemier vil vi refundere det indbetalte beløb minus allerede afholdte udgifter. Yderligere vil vores team på destination tage de nødvendige foranstaltninger, for at sikre du kommer sikkert hjem.

Klager

1. Vi er her for at hjælpe dig og vores personale i Danmark og i udlandet vil gøre sit bedste for at yde en god service. I tilfælde af klager har vi lavet en formel procedure nedenfor.

2. Vi giver dig mulighed for at få førstehånds erhvervserfaring på hospitaler og med det følger, at du bliver nødt til at vise en høj grad af selvstændighed og initiativtagen, i sær i forbindelse med problemer, som de opstår. Hvis der er noget, du finder svært ved at håndtere, eller som du synes er vores ansvar at løse, bør du følge denne procedure: Konsulter med vores opholdskordinator på destinationen. Opholdskordinatoren vil være ved destinationen og denne person har størst forståelse for den lokale situation og han/hun vil gøre sit bedste for at hjælpe dig. Hvis du er utilfreds med den umiddelbare reaktion, eller du føler den tid det tager at løse problemet er for stor, bør du præsentere din klage til opholdskordinatoren skriftligt. Hvis du stadig er utilfreds med svaret på den klage, skal du sende klagen skriftligt til det danske kontor via mail eller ringe til nummeret +45 50 94 91 48.

3. Ovennævnte procedure eksisterer for at sætte os i stand til at identificere og håndtere problemer og klager så hurtigt og effektivt som muligt. Undladelse at følge denne procedure kan hæmme vores evne til at hjælpe dig og gøre ventetiden væsentligt længere. Vi vil ikke være ansvarlige for problemer og klager der ikke er bragt til vores opmærksomhed som ovenfor.

Dit ansvar

1. Du accepterer at hemmeligholde alt følsomt patientinformation under dit ophold.

2. Når du er ved hospitalet eller en anden institution binder du dig til deres regler og skal overholde disse.

3. Vi forbeholder os retten til at handle ved stødende adfærd der påvirker hospitalspersonalet, opholdskordinatoren, værtslandet, medstuderende eller andre. Dette omfatter grov adfærd, fuldmandsskab og udeblivelse af arbejdet uden tilstrækkelig grund.  

4. Et problem vi anser som værende alvorligt ville blive bragt til din opmærksomhed skriftligt eller hvis du er kontaktbar, leveret til dig af opholdskordinatoren. Bliver problemet ikke løst, vil du blive fjernet fra programmet. Hvis du herefter vælger at blive på destinationen står vi ikke til ansvar for din mad, bolig, forsikring eller rejsearrangementer.

5. Det vil være efter vores vurdering at suspendere dig fra dit ophold under denne proces.

6. Vi forbeholder os ret til at afvise en person hvis dette vil være i den bedste interesse for programmets sundhed og sikkerhed. I sådan tilfælde tager vi intet ansvar for flybillet gebyr eller andre omkostninger som du måtte pådrage dig.

7. Den korrekte lov mellem os er dansk lov. Domstolene i Danmark har enekompetence til at afgøre enhver tvist der måtte opstå ud af eller i forbindelse med kontrakten.

8. Bemærk, at din tilmelding er accepteret med den forståelse, at du kommer på programmet på egen risiko. Det er ikke muligt for os at være ansvarlig for handlinger begået af tredjeparts personer vi ikke har direkte kontrol over, såsom ansatte i flyselskaber, transportvirksomheder og andet. 

9. Vi er ikke ansvarlig for skade, ulykker, forsinkelser eller andre uregelmæssigheder, der kan være forårsaget af defekt på ethvert køretøj eller andet udstyr, som ikke er vores.

10. Bagage og personlige ejendele er til hver en tid ejerens ansvar.

11. Alle ydelser foretaget på destinationen er underlagt værtslandets lovgivning.

12. Det er ikke lovligt at modtage betalt arbejde under opholdet. Visa’et du får dækker ikke over dette.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Trymedics
Norgesvej 6b
2800 Kongens Lyngby
Telefon: +45 50 94 91 48
Email: info@trymedics.com

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik