Praktik i udlandet med Trymedics

At træffe beslutningen om ens karrierevej kan være en udfordrende opgave, især når det kommer til en sektor så vigtig som sundhedssektoren. Heldigvis kan observationspraktik med Trymedics give dig et unikt indblik i, hvordan det er at arbejde i sundhedssektoren og hjælpe dig med at afklare din fremtidige karrieresti.

Afklaring af din karrierevej:

Når du deltager i observationspraktik med Trymedics, får du en unik mulighed for at interagere og lære fra erfarent sundhedspersonale som læger, sygeplejersker, jordemødre, tandlæger og fysioterapeuter. Dette giver dig et indblik i hverdagen som en færdiguddannet, hvilket kan hjælpe dig med at beslutte, om denne karrierevej er den rigtige for dig. Trymedics tilbyder praktikprogrammer inden for de førnævnte fagområder, og det er muligt at kombinere flere af dem, så du kan udforske forskellige områder og finde ud af, hvad der passer bedst til dine interesser og evner.

Hvad laver man i praktikken?

Under din praktikperiode vil du primært være der for at observere og lære. Da du ikke er uddannet endnu, er det ikke sikkert eller forsvarligt at deltage aktivt i behandlinger eller procedurer på hospitalet. Din primære rolle er at lære så meget som muligt ved at stille spørgsmål og observere fra den fagperson som du bliver tilknyttet under dit ophold. Brug din fagperson/mentor så meget som muligt, og vær nysgerrig. Spørg hvorfor tingene gøres på en bestemt måde og lær af deres erfaring.

Du vil helt sikkert opleve at de gør tingene på en anden måde end du havde forestillet dig, eller på en anden måde end du er vant til fra Danmark. Her er det vigtigt at spørge ind til hvorfor de gør som de gør. Mentorerne elsker at lære fra sig, og på den måde får du også mest ud af din praktik. 

Informationer om praktikken:

Praktikken gennem Trymedics strækker sig typisk fra 7:30 til 12:00 i hverdagene. Du vil blive tilknyttet en mentor på din respektive afdeling på et privathospital uanset om du har valgt at rejse til Uganda eller til Zanzibar i Tanzania. Dette giver dig mulighed for at opleve det daglige arbejde på et hospital i en anden kulturel kontekst. Du vil altid være sammen med minimum én anden fra Trymedics under din praktikperiode, hvilket sikrer, at du aldrig er alene og altid har nogen at dele dine oplevelser med.

Gennem praktik med Trymedics får du altså ikke kun en unik mulighed for at udforske din karrierevej i sundhedssektoren, men også en oplevelse af læring, afklaring, kulturel forståelse og muligheden for at rejse. Vi håber, vi får lov at danne ramme om et ophold for dig.

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik