Informationer om et sabbatår

Drømmer du om at tage en pause fra studierne eller arbejdet for at udforske verden, opdage nye interesser eller arbejde frivilligt? Så er et sabbatår oplagt. Hos Trymedics tilbyder vi en unik mulighed for at kombinere eventyr og erfaring inden for sundhedssektoren under dit sabbatår.

Hvad er et sabbatår?

Et sabbatår er en periode, typisk et år, hvor en person tager sig en pause fra uddannelse eller arbejde. Det er en tid til at udforske nye interesser, rejse, arbejde frivilligt eller blot reflektere over fremtiden. Et sabbatår kan være en værdifuld mulighed for personlig vækst og at få klarhed over ens interesser og mål.

Gode ting at vide om sabbatåret

Et sabbatår kan være anderledes end den rutinemæssige hverdag, de fleste er vant til. Mens man under studierne eller arbejdet har haft en fast struktur, er sabbatåret mere frit og selvstændigt. Det kræver selvstændighed og initiativ at få det bedste ud af det.

Betydningen af sabbatår

Ordet “sabbatår” stammer fra det hebraiske ord “sabbat”, der betyder hviledag eller pause. Det refererer til en periode med fravær fra rutinemæssige forpligtelser. For mange unge er sabbatåret en tid til at udforske sig selv og verden uden de fastlagte rammer, som de tidligere har været vant til.

Antallet af sabbatår

I 2022 valgte hele 9 ud af 10 unge at tage et sabbatår efter gymnasiet. Dette tal er historisk højt og afspejler en tendens blandt unge til at prioritere tid til at udforske og opdage deres interesser og passioner. Det er ikke usædvanligt, at unge tager flere sabbatår for at have mere tid til at reflektere over fremtiden og hvilke interesser de har. 

Hvorfor Trymedics er den perfekte mulighed i dit sabbatår

At tage et sabbatår med Trymedics er en fantastisk mulighed for at gøre dit sabbatår meningsfuldt og berigende. Med Trymedics får du værdifuld indsigt og praktisk erfaring inden for sundhedssektoren ved at observere og lære fra erfarne fagfolk på hospitaler i Uganda og Zanzibar. Denne erfaring kan hjælpe dig med at afgøre, om en karriere inden for sundhed er det rette valg for dig. Trymedics tilbyder to forskellige destinationer; Zanzibar og Uganda, det er to forskellige, men lige fascinerende afrikanske kulturer. I Uganda kommer du tæt på det rå og autentiske Afrika, mens Zanzibar tilbyder en blanding af afrikansk og arabisk kultur med smukke strande og en rig kulturhistorie.

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik