Fordelene ved et kombineret ophold

Drømmer du om en unik rejseoplevelse i Afrika? Afrika har utrolig mange smukke destinationer, og byder på alt fra smukke bounty strande, storbyliv til mere primitive leveforhold. Trymedics tilbyder 2 forskellige destinationer i Afrika; Uganda og Zanzibar.

Uganda

I Uganda venter en rå og autentisk afrikansk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på det lokale liv og kultur. Landet byder på smukke landskaber, frodig natur og et imponerende dyreliv på den afrikanske savanne. Du vil bo i gåafstand fra en lokal landsby, og har muligheden for at se hvad den afrikanske kultur har at byde på. Derudover vil der også være planlagt en masse weekendture, hvor du bl.a. skal på safari på den østafrikanske savanne. Weekendturen til Jinja er en af højdepunkterne, hvor du kan udfordre dig selv med aktiviteter som ATV-kørsel, river-rafting på Nilen, bungee jump og ridning på heste langs Nilen. 

Zanzibar 

På Zanzibar skifter scenariet til en mere turistvenlig og eksotisk atmosfære. Øen byder på smukke strande, krystalklart vand og en rig kulturarv. Her kan du se frem til spændende udflugter som havsafari, besøg på krydderiplantager og eventyr langs den smukke nordkyst, hvor muligheder som skydiving venter på dig. Zanzibar er også hjemsted for en fascinerende historie og kulturelle seværdigheder, som Stone Town og det gamle slavemarked. 

Safari 

Udover de unikke oplevelser på begge destinationer, har begge steder også noget til fælles: Safari. Uanset om du vælger Uganda eller Zanzibar, vil du have mulighed for at opleve den fantastiske savanne og dyrelivet i deres naturlige habitat. Safarituren er næsten et must når man tager til Østafrika, og det er virkelig også en unik og speciel oplevelse. 

Et kombineret ophold 

Selvom Uganda og Zanzibar har deres egne unikke træk, er begge destinationer lige magiske på hver deres måde. Det er muligt at kombinere begge destinationer med Trymedics, så hvis du drømmer om en rejse hvor du både oplever det rå, autentiske Afrika, og samtidig oplever smukke bounty strande og krystalklart vand, så vil et kombineret ophold passe rigtig godt til dig.

Er du klar?

Book dit Try Medics ophold og se frem til at få unik medicinsk erfaring på
et hospital i udlandet. Erfaring, som kan styrke dig personligt og karrieremæssigt!

Try Medics ApS

KONTAKT

Copyright ©
2024
Try Medics. All Rights Reserved •
Privatlivspolitik