Bag om Try Medics

 

Try Medics mission er at udvide unges perspektiv på global sundhedspleje og skabe rammen for en rejse fyldt med personlig udvikling, akademisk erfaring og positive tværkulturelle relationer indenfor det medicinske felt.

I tæt samarbejde med hospitaler tilbydes to forløb. Et der giver studenter, som overvejer en karriere inden for det sundhedsfaglige felt, indsigt i deres påtænkte erhverv. Samt et der giver studerende på en sundhedsfaglig institution, mulighed for at få indsigt i praktisk hospitalsarbejde og et anderledes sundhedsvæsen end det vante danske.

Rejsendes sikkerhed og velbefindende er vores højeste prioritet og derfor er der også på hver destination et dedikeret team bestående af program managers, kokke, rengøringspersonale, chauffører og mere. Program managerne, vil sikre opholdet forløber som planlagt og rejsende bliver ordentligt introduceret til hospitalet og det involverede hospitalspersonale. De vil dagligt følge op på de rejsendes fremskridt og gøre sit for at de kun skal fokusere på deres læring og oplevelse.

Rejsende bor sammen i Try Medics huset på destination, som kun er forbeholdt dem. Vi oplever der skabes et stærkt fællesskab, da alle rejser med en fælles interesse i det sundhedsfaglige felt.

Try Medics er en dansk organisation og forneden kan du se, hvilket team, du vil blive mødt af på destinationen og hvem der hjælper dig i din forberedelse til dit ophold.

Hvem er vi?

I Danmark

Oliver

Opholdskoordinator

Oliver sørger for at tage hånd om rejsendes forberedelse, så de trygt kan tage på et Try Medics ophold i udlandet. Han er klar på telefonen og tasterne, med at svare alle spørgsmål der kunne opstå. Yderligere opholder han sig tit på destinationerne. Oliver har været med til at starte Try Medics. Han har skrevet et indlæg om rejsen med Try Medics på kommunikationsforum.

Sonny

Operations manager

Med sine mange års erfaring inden for virksomhedsetablering og styring bidrager Sonny til at skabe en velfungerende og strømlinet organisation. Sonny er medstifter af flere virksomheder i både Afrika, USA og herhjemme.

Teamet på Zanzibar

Maria

Maria

Program Manager

Maria tager hånd om de rejsende så snart de er på Zanzibar og sikre deres praktikophold forløber trygt og som planlagt. Hun ser dagligt de rejsende under og efter praktikken, for hele tiden at være på toppen af tingene.

Hashim

Hashim

Chauffør

Hashim er Try Medics trofaste chauffør på Zanzibar. Han sørger for at køre tilmeldte ud på alle aktiviteter samt til og fra hospitalet i hverdagene. Hashim følger de nyeste tendenser og er altid med på et godt grin.

Asha

Asha

Kok

Asha sørger for lækker morgenmad og aftensmad for de rejsende på Zanzibar. Med hendes utrolig sans for smag, byder hun på de bedste tropiske retter og til tider også en burger eller andet hjemligt.

Zamzam

Zamzam

Kok

Zamzam er utrolig smilende og sørger for at hjælpe Asha med at kokkerere lækre måltider til dig og dine medrejsende.

Bakari

Bakari

Nattevagt

Sammen med Juma vogter Bakari over Try Medics huset på Zanzibar i nattetimerne, så de rejsende trygt kan lægge sig til at sove efter en oplevelsesrig dag.

Juma

Juma

Nattevagt

Sammen med Bakari vogter Juma Try Medics huset på Zanzibar i nattetimerne, så de tilmeldte trygt kan lægge sig til at sove efter en oplevelsesrig dag.

Khamis

Khamis

Gartner

Khamis holder Try Medics huset have i god stand, så rejsende kan tilbringe eftermiddagen i idylliske omgivelser med mulighed for at bade i poolen, læse i en af havens afkroge og mere.

Latifa

Latifa

Rengøring

Latifa sørger for at de tilmeldte kan komme hjem til et rent hus på Zanzibar, efter en praktikdag på hospitalet.

Khamis

Khamis

Vedligeholdelse

Khamis er teamets, alt muligt mand, som sørger for at holde poolen og Try Medics huset i god stand. Khamis er virkelig løsningsorienteret og klarer alle reparationsopgaver eller tilføjelser til huset med stor omhu.

Bahati

Bahati

Hygge kat

Bahati betyder held på Swahili. Han bor ved Try Medics huset og byder de rejsende velkommen, når de kommer hjem fra en praktikdag.

Teamet i Uganda

Patricia

Patricia

Program manager

Patricia tager hånd om de rejsende så snart de er i Uganda og sikre deres praktikophold forløber trygt og som planlagt. Hun ser dagligt de rejsende under og efter praktikken, for hele tiden at være på toppen af tingene. Hun påstår selv, at hun er de rejsendes mor, når de er i Uganda.

Paul

Paul

Kok

Paul kokkerere morgen, frokost og aftensmad til de tilmeldte. Han lytter til deres mad ønsker og sikrer en blanding mellem hjemligt og afrikansk mad.

James

James

Vedligeholdelse

James hjælper Wilberforce med at holde huset i god stand. Han er altid med på et godt grin, utrolig imødekommende og hjælpsom.

Docas

Docas

Rengøring

Docas sørger for de tilmeldte kommer hjem til et rent hus, efter endt praktik på hospitalet. Med et skævt smil på læben, synes hun godt nok danske unge roder meget.

Wilberforce

Wilberforce

Vedligeholdelse

Wilberforce sørger for at holde huset i god stand. Han er utrolig løsningsorienteret.

Kazini

Kazini

Aftenvagt

Kazini er holder vagt ved Try Medics huset om natten, så de tilmeldte trygt kan sove ovenpå en oplevelsesrig dag.

Justine

Justine

Rengøring

Justine hjælper Docas med rengøring af Try Medics huset. Hun blev mor til hendes skønne søn på billedet i januar 2018.