Chat with us, powered by LiveChat

SKREVET AF CAMILLA OLESEN & ANN-CATHRINE JENSEN, SYGEPLEJESTUDERENDE PÅ 7. SEMESTER, 4 UGER PÅ ZANZIBAR

En af turene Try Medics arrangerer, er en weekendtur til Kendwa, som ligger nord på Zanzibar på den vestlige del af øen. Kendwa er forbundet med lækre resorts og bountystrande. Turen kostede 180.000 shillings og transport, to overnatninger på Sunset Bungalows og morgenmad er inkluderet. Morgenmaden de serverer er lige ud til vandet, man sidder ude i sandet og spiser.

Man kører fredag middag efter praktik og turen tager ca. halvanden time. Man bliver indlogeret på to- eller tremands værelser og sengene føles meget luksuriøse, når man kommer fra køjesenge.

Der er flere muligheder for aktiviteter på weekendturen til Kendwa. Fredag aften, når man ankommer, er der mulighed for at tage på Sunset Cruise, hvilket vi klart anbefaler. På turen spiller de lokale folk trommer imens der er mulighed for at kigge ud på det smukkeste vand og snakke med de andre på turen. Det er tilladt enten at medbringe egen drikkelse og ellers kan folkene på båden købe noget som de tager med til jer. Vi valgte at købe nogle lokale ciders, som hedder Reeds og medbragte nogle snacks. Det er så hyggeligt at nyde hinanden og den smukkeste solnedgang! Hvis man har lyst til det har man også mulighed for at hoppe i fra båden, imens solen går ned.

Om lørdagen arrangeres der en cykeltur rundt og se forskellige steder. Blandt andet cykler man igennem små landsbyer og besøger en grotte, hvor man har mulighed for at bade. Turen tager omkring 5 timer og distancen er ca. 22km. Man får serveret lækker eksotisk frugt under et stop på turen.

Dem der ikke deltager i cykelturen, har mulighed for at tilbringe en hel dage nede ved stranden. Der hører liggestole, gratis madrasser samt håndklæder med til hotellet. Der ligger en bar i midten, og dem der arbejder kommer med drinks- og menukort og bringer det ud til en. Drinksene er billige og lækre!

Vi valgte at spise sammen alle sammen på en italiensk restaurant både og fredag og lørdag, hvilket var enormt hyggeligt! Efter at vi havde spist valgte nogle af os at sætte os ned på stranden og drikke drinks og tog efterfølgende på et hotel ved siden af vores, hvor de har et diskotek. Her har man mulighed for at svinge hofterne med de lokale og andre turister. Virkelig sjov oplevelse!

Lagt op d. 1/10/2018