Tandlægestuderende

Er du tandlægestuderende og ønsker klinisk erfaring i et U-land?

Kom 4-12 uger i praktik på et hospital og få klinisk erfaring ved at følge en tandlæge.

Programmet vil under trygge rammer rykke dig personligt og fagligt. Du vil få et unikt indblik i et anderledes sundhedsvæsen samt førstehåndserfaring med klinisk arbejde i et U-land.

   

Hvordan forløber programmet?

På programmet følger du en betroet tandlæge fra et af vores partner hospitaler, som vil fungere, som din mentor i det daglige arbejde på afdelingen. Du vil i tæt samarbejde med din mentor overvære tandlægens arbejde. I løbet af dagen vil din mentor dele ud af sin erfaring, udførligt forklare hvad han/hun foretager sig, samt den bagvedliggende teori og behandlingsprocedure. Sammen med din mentor, vil du under supervision kunne blive stillet opgaver, som vil være afhængig af dit uddannelsesniveau og mentorens vurdering af opgavens sværhedsgrad. Du vil som udgangspunkt følges ad med minimum én medstuderende under praktikken, så i kan dele jeres oplevelser.

Yderligere vil du og dine medstuderende deltage i lektioner, holdt af hospitalets personale, med formålet om at fremme jeres viden om relevante sygdomme og behandlingsprocedurer på hospitalet, samt viden om sundhedsvæsenets udfordringer og opbygning på din valgte destination. På denne måde vil du, som tandlægestuderende, få en god teoretisk baggrund for hvad du oplever og kan forvente at opleve under praktikken.

Hvor meget kan du forvente at være på hospitalet?

En typisk praktikdag forløber fra omkring kl. 7:30 – 12:00 og fortsætter en gang om ugen ud på eftermiddagen med undervisningslektionen.

Praktikken forløber fra mandag til fredag. I fritiden vil der være rig mulighed for at udnytte destinationens mange muligheder. Mange fritidsaktiviteter vil være inkluderet i dit ophold som f.eks. at svømme med vilde delfiner på Zanzibar eller en weekends safaritur på savannen i Uganda.

Du kan læse mere om de forskellige destinationer og hvilke kulturelle oplevelser der er inkluderet i opholdet rundt om praktikken her.

Er du interesseret i et ophold længere end 4 uger, er der mulighed for at kombinere de to destinationer, så du f.eks. er 4 uger på Zanzibar efterfulgt af 4 uger i Uganda. Vælger du et kombineret ophold, vil vi stå for din fly transport mellem destinationerne. Du kan selvfølgelig også vælge at blive mere end 4 uger på den samme destination.

Hvem passer på dig?

Vi har etableret sikre rammer omkring praktikken på alle destinationer, for at fremme din læring og oplevelse. Vores dedikeret program manager på destinationen vil sikre, at dit ophold forløber sig som planlagt, og at du vil blive ordentligt introduceret til hospitalet og de involverede mentorer. Program manageren vil dagligt følge op på dine fremskridt, og være der under hele dit ophold. Manageren kan også være behjælpelig med råd til sjove aktiviteter, som dig og dine medrejsende kan lave. Du vil komme til at bo i Try Medics huset med resten af dit hold. Udover program manageren vil der bl.a. være kokke, rengøringspersonale og chauffører ved huset, så du kun skal fokusere på din hospitalspraktik og dit ophold.

Programmet er en unik mulighed for at kombinere et fagligt ophold med kulturelle oplevelser og nye bekendtskaber med en fælles interesse i det sundhedsfaglige.

Du kan se et interview med tilhørende indlæg om en tidligere rejsende, som var 4 uger i praktik på en tandklinik på Zanzibar. Hun var i gang med tandplejestudiet og tog afsted i hendes sommerferie.

Tidligere rejsendes refleksioner

Universitetshospital i Uganda, du har mulighed for at komme i praktik på

Kommende opholdsstartstidspunkter

Zanzibar

2022

25 September (Udsolgt)
23 Oktober (Udsolgt)
20 November (Udsolgt)

2023

8 Januar (Udsolgt)
5 Februar (Udsolgt)
5 Marts (Udsolgt)
2 April (Udsolgt)
4 Juni
2 Juli
30 Juli
27 August
24 September
22 Oktober
19 November (Maks længde 4 uger)

Skriv til info@trymedics.com, hvis din ønskede afgang ikke er mulig at tilvælge på tilmeldingsblanketten eller er registreret som udsolgt, da vi vil nogle tilfælde efter henvendelse kan åbne en ekstra plads.

Uganda

2022

28 August (Udsolgt)
25 September (Udsolgt)
23 Oktober (Udsolgt)
20 November (Udsolgt)

2023

8 Januar (Udsolgt)
5 Februar (Udsolgt)
5 Marts (Udsolgt)
4 Juni
2 Juli
30 Juli
27 August
24 September
22 Oktober
19 November (Maks længde 4 uger)

Skriv til info@trymedics.com, hvis din ønskede afgang ikke er mulig at tilvælge på tilmeldingsblanketten.

Vil du vide mere?

Læs om de mulige destinationer og hvilke aktiviteter som er inkluderet rundt om din hospitalspraktik.

Er det noget for dig?

Tilmeld dig nu og se frem til et ophold fyldt med personlig udvikling, kulturelle oplevelser og nye venskaber for livet.