fysioterapistuderende

Studerer du til fysioterapeut og ønsker klinisk erfaring i et U-land?

Kom på et 4-12 ugers praktikforløb og få unik erfaring ved at skygge fysioterapeuter på et hospital i Uganda eller Zanzibar, Tanzania. Erfaring der vil styrke din forståelse for fysioterapeutens arbejdsområder og din sundhedsfaglige viden.

Programmet vil under trygge rammer rykke dig personligt og fagligt. Du vil få et unikt indblik i et anderledes sundhedsvæsen samt førstehåndserfaring med klinisk arbejde i et U-land.

 

Hvordan foregår praktik programmet?

På fysioterapi-programmet følger du betroet fysioterapeuter på et af vores partner hospitaler, som vil fungerer som mentor for dig i deres daglige arbejde. Du vil sammen med din mentor være med rundt til behandling af patienter, observere procedurer og opleve dagligdagen på hospitalet.

I løbet af dagen vil din mentor dele ud af sin erfaring og inddrage dig i deres arbejde. Sammen med din mentor, vil du under supervision kunne blive stillet opgaver, som vil være afhængig af dit uddannelsesniveau og mentorens vurdering af opgavens sværhedsgrad. Du vil som udgangspunkt følges ad med minimum én medstuderende under praktikken, så i kan dele jeres oplevelser.

Praktikken vil give dig unikt førstehåndsindblik i forskellige aspekter inden for fysioterapi. Du vil f.eks. lære om øvelsesterapi, rehabilitering af patienter med ortopædkirurgiske sygdomme, fysioterapi der fremmer hjerte- og lungesygdomme m.m.

Fysioterapiafdelingen på hospitalet arbejder tæt sammen med andre sengeafdelinger og ambulatorier, som f.eks. kirurgisk. Du vil derfor få et bredt indblik i hospitalet og hvordan fysioterapeuterne arbejder i tværfaglige teams omkring patientforløb.

Yderligere vil du og dine Try Medics medstuderende deltage i lektioner, holdt af hospitalets personale til formål at fremme jeres viden om relevante sygdomme og behandlingsprocedure på de forskellige afdelinger samt viden om sundhedsvæsenets udfordringer og opbygning på din valgte destination. På denne måde vil du få en god teoretisk baggrund for fysioterapeutens relevans på de forskellige afdelinger på hospitalet

Hvor meget kan du forvente at være på fysioterapiafdelingen?

Som udgangspunkt forløber praktikdagen mandag til fredag fra omkring kl. 9:00 – 13:00 med mulighed for at blive på afdelingen længere, hvis du ønsker det og mentoren har noget relevant at inddrage dig i. Yderligere vil du to gange om ugen deltage i lektioner for dig og dine medrejsende fra kl. 8:00-9:00.

Hvad kan du opleve rundt om praktikken?

I fritiden rundt om praktikken vil der være rig mulighed for at udnytte destinationens mange muligheder med dine medrejsende. Mange fritidsaktiviteter vil være inkluderet i dit ophold som f.eks en safaritur på savannen i Uganda eller svømning med vilde delfiner på Zanzibar.

Du kan læse mere om de to destinationer og hvilke aktiviteter, som vil være inkluderet i dit ophold.

Yderligere vil du under dit ophold bo sammen med alle dine medrejsende i vores store Try Medics hus på din valgte destination. Husene har gode afslapningssteder, tv, wifi m.m. Der vil derfor være rig mulighed for at hygge med dine medrejsende efter en praktikdag. Vi oplever der bliver skabt et stærkt sammenhold blandt rejsende og glæde af at kunne dele oplevelserne med hinanden. Det er derfor også sikkert at tage på opholdet alene!

Hvem passer på dig?

Vi har etableret sikre rammer omkring praktikken, for at fremme din læring og oplevelse. Vores dedikeret program manager på destinationen vil sikre dit ophold forløber som planlagt og at du vil blive ordentligt introduceret til hospitalet og de involverede mentorer. Program manageren vil dagligt følge op på dine fremskridt og være der under hele dit ophold. Manageren kan også være behjælpelig med råd til sjove aktiviteter dig og dine medrejsende kan lave. Du vil komme til at bo i Try Medics huset med resten af dit hold. Udover program manageren vil der bla. være kokke og rengøringspersonale, så du kun skal fokusere på din hospitalspraktik og ophold.

Programmet er en unik mulighed for at kombinere et fagligt ophold med kulturelle oplevelser og nye bekendtskaber med en fælles interesse i det sundhedsfaglige.

Læs om andres oplevelser her.

Tidligere rejsende

Universitetshospital i Uganda, du har mulighed for at komme i praktik på

Kommende opholdsstartstidspunkter

Uganda

2022

28 August (Udsolgt)
25 September (Udsolgt)
23 Oktober (Udsolgt)
20 November (Udsolgt)

2023

8 Januar (Udsolgt)
5 Februar (Udsolgt)
5 Marts (Udsolgt)
4 Juni
2 Juli
30 Juli
27 August
24 September
22 Oktober
19 November (Maks længde 4 uger)

Skriv til info@trymedics.com, hvis du ønskede afgang ikke er mulig at vælge på tilmeldingsblanketten.

Zanzibar

2022

25 September (Udsolgt)
23 Oktober (Udsolgt)
20 November (Udsolgt)

2023

8 Januar (Udsolgt)
5 Februar (Udsolgt)
5 Marts (Udsolgt)
2 April (Udsolgt)
4 Juni
2 Juli
30 Juli
27 August
24 September
22 Oktober
19 November (Maks længde 4 uger)

Vil du vide mere?

Læs om de mulige destinationer og hvilke aktiviteter som er inkluderet rundt om din hospitalspraktik.

Er det noget for dig?

Tilmeld dig nu og se frem til et ophold fyldt med personlig udvikling, kulturelle oplevelser og nye venskaber for livet.