SYGEPLEJESTUDERENDE TILBUD

8 UGERS KOMBINERET OPHOLD TIL UGANDA OG ZANZIBAR PÅ DIT 4 SEMESTER

Praktikken

Vil du gerne udvide din forståelse for global sygepleje gennem klinisk praktik i udlandet og opleve en ny kultur? Kom 8 uger i praktik under dit 4. semester henholdsvis fire uger til Uganda efterfulgt af fire uger på Zanzibar, Tanzania.

Før dit ophold begynder, vil vi tilrettelægge din praktik med hensyntagen til de afdelingspræferencer du opgiver ved tilmelding. Det vil være muligt at være på flere afdelinger under din praktik, så du får et bredt indblik i arbejdet på hospitalet. Minimum varighed på en afdeling er en uge. 

På hver afdeling, vil du blive tildelt en mentor, bestående af en sygeplejerske eller læge, som vil inddrage dig i deres daglige gang. Sammen med din mentor, vil du være med rundt til behandling af patienter og det vil være muligt at få tildelt opgaver under supervision. Opgaverne du får tildelt vil være baseret på dit nuværende uddannelsesniveau og mentorens vurdering af opgavens sværhedsgrad. Det kan være opgaver som måle vitale værdier, kliniske observationer og foretage pleje i samarbejde med din mentor. 

Du vil være i praktik fra mandag til fredag fra morgenen. Tiderne kan variere afhængig af din tildelte afdeling. Yderligere vil der ugentligt blive afholdt 1-2 undervisningslektioner på en times varighed om eftermiddagen med formålet at fremme din teoretiske viden om relevante sygdomme og procedure for praktikstedet. Lektionerne bliver afholdt af hospitalspersonalet.

Vejleder/program manager med dig under hele din rejse.

Når du ankommer til destinationen, vil du blive taget imod af vores program manager, som vil være til stede under hele dit ophold. Manageren har et dybdegående kendskab til hospitalet og dets personale, hvilket gør det lettere at skræddersy dit forløb og lave ændringer, skulle der opstå nogle forespørgsler undervejs. Under dit ophold, vil manageren dagligt følge med i dine oplevelser, så i sammen sikrer du opnår dine læringsmål.

Se forneden en video af manageren du vil møde under dine 4 uger på Zanzibar.

Try Medics husene du vil bo i

Du vil bo i Try Medics huset på hver destination. Huset er udelukkende for rejsende og man bor oftest 15-25 sammen i huset. Vi oplever der bliver dannet et stærkt fællesskab blandt rejsende og glæde ved at kunne dele oplevelserne med hinanden. Husene har stor have, volleyballbane, Wifi og generelt gode faciliteter så dig og dine medrejsende, kan slappe af efter endt praktik. 

Der er også vagt ved huset 24/7. Rejsendes ve og vel er vores højeste prioritet og vores destination er valgt med det udgangspunkt. At der er vagt ved huset, er som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. 

Se en video af huset du vil bo i under dine fire uger på Zanzibar

About the stay - Try Medics hospital internship abroad

Fritidsaktiviteter

Dit ophold vil være præget af mødet med en ny kultur. Praktikken er fokuspunktet for din rejse, men vi sørger også for at tilrettelægge diverse fritidsaktiviteter om eftermiddagene og weekenderne. Dette gør vi, så du har mulighed for at opleve dine destinationers kulturelle oplevelser. Inkluderet i dit ophold, vil bl.a. være en weekend safaritur i Uganda, afro-fit, havsafari på Zanzibar og meget mere.

Læs mere om de fritidsaktiviteter som er inkluderet i dit ophold og hvilke du kan tilvælge under dine 4 uger på Zanzibar i her og dine 4 uger i Uganda i dette her.

Forberedelsesforløb

Så snart du er tilmeldt modtager du forberedelsesguiden, der vejleder dig i hvad du skal nå før din opholdsstart, heriblandt foreslået flyrute, pakkeliste m.m. Yderligere vil du altid kunne ringe eller skrive til os, hvis du er i tvivl om noget. Du vil også komme ind i en Facebookgruppe, hvor du kan se og snakke med medrejsende. Vi anbefaler rejsende, at koordinere flybillet, så i trygt kan følges ad fra Danmark af.  Vi tilbyder ikke flybillet, da vi mener det er billigere rejsende, selv køber det gennem momondo.dk eller andre sider, hvor det er muligt at få den bedste pris på tidspunktet. Oftest er flybilletpriserne mellem 3500-5000kr tur/retur. Billetten skal købes som rundrejse f.eks. Danmark – Uganda – Zanzibar – Danmark. Vi står for din flytransport fra Uganda til Zanzibar efter dine første 4 uger. Der er oftest penge at spare, ved at købe flybillet tidligt i forberedelsen til rejsen.

Opholdspris
29.250 DKK (Normalpris 38.995)

Inkluderer:

 • Kost og logi.
 • 8 ugers hospitalspraktik med mentorer.
 • Flytransport fra Uganda til Zanzibar.
 • Afhentning ved ankomst og kørsel til lufthavnen efter endt ophold.
 • Daglig transport til og fra praktikstedet og på fritidsaktiviteter.
 • Fritidsaktiviteter: I Uganda: Safari tur, weekend i hovedbyen Kampala og flere. (Se fulde liste over aktiviterne i Uganda). På Zanzibar: Havsafari, delfin tur, Spice tur og flere (Se fulde liste over aktiviterne på Zanzibar).
 • Lokalt simkort, som du kan tilkøbe 4G til.
 • Vejleder på destinationen.
 • Forberedelsesforløb, så du er ordentligt klædt på før opholdsstart.

Ikke inkluderet: 

 • Rejseforsikring: Vigtigste aspekt er at du skal være dækket ved opstået sygdom under rejsen (ca. 600 DKK).
 • Flybillet: Du skal selv købe en rundrejsebillet f.eks. Danmark – Uganda – Zanzibar – Danmark (ca. 3500-5000 DKK) Vi sørger for din transport mellem destinationerne efter dine første 4 uger.
 • Lommepenge. Anbefales 500 DKK om ugen.

 

For tilmelding skriv til info@trymedics.com

Dette tilbud er udelukkende for sygeplejestuderende, som tager afsted i forbindelse med deres 4. semester.