SKREVET AF LINE ATTERMANN & MIA H. PEDERSEN, PRÆ-SYGEPLEJEPGRAMMET, HENHOLDSVIS 4 OG 5 UGE RPÅ ZANZIBAR.

I trymedics huset på Zanzibar er der i alt 19 ansatte som får hverdagen til at hænge sammen og gør alt for, at vi har det godt! Hvilket må siges også bliver gjort. Her kan du få en lille beskrivelse af dem du møder mest i hverdagen:

Husets 3 køkkendamer er næsten altid at finde over kødgryderne. Der er altid snak, sang og latter fra disse 3 dejlige damer. De laver alle retter fra bunden, selv pomfritterne som bliver skrællet og kogt i tonsvis. Der er fint med varierede retter også lokale retter, dog må man ikke glemme at de elsker ris.

Her er to af de tre køkkendamer Salama og Asha. Du vil også møde den tredje som hedder Zamzam

Her kommer Mutter med kost og spand, det er nok den bedste beskrivelse til de to friske damer. Huset højttaler bliver flittigt brugt når værelserne skal ordnes. Så forvent ikke en lur inden du skal på hospitalet.

Her er rengøringsdamerne Rathia og Latifa

Fun fact: Når husets damer ikke er at finde, kan de spottes i sofaerne, dog godt camoufleret i deres farverige påklædning.

Så er der selveste Khamis, ham skulle vi nødigt glemme. Han sørger for, at vi har en lækker pool som vi kan køle af i, og vi kan trække ud i toilettet, når hele huset har diarré. Han har altid et par fikse solbriller i trøjen og står klar til at fikse hvad end der er gået i stykker.

Du ser fuldstændig rigtig, ja det er Khamis med solbriller i t-shirten

Abrahman eller som han bare kaldes: Abrah. Er én af husets to chauffører, som du ikke kan andet end at elske! Abrah er en vaskeægte guttermand, som er der når du ringer. Du kan være sikker på, at lige meget hvad du siger til ham, så kommer der jordens dejligste grin tilbage.

Ibrahim eller aka. Ibrah. Er husets anden chauffør, som sætter en meget stor dyd i, at have en ren og ordentlig bil. Derfor er han ikke altid at finde i huset, da bilen jo skal passes. Men når man så skal køre med ham, er der ikke tivivl om, at udstyret spiller maks. Bare vent til første gang han fyrer op for Zanzibars hotte rytmer og det lækre soltag rulles ned.

Her er de så, Abrah til venstre og Ibrah til højre.

Hvor skal man starte med Maryam. For det første er hun vores program manager Marias assistent og samtidig Zanzibars mest rolige, søde og hjælpsomme kvinde. Maryam er altid meget nysgerrig omkring din på hospitalet og du kan være sikker på, at du hver dag får spørgsmålet “How was your day at the hospitalet” og vi mener hver dag! Derudover er Maryam altid med, når vi er på lokale ture. Hvilket er hyggeligt og trygt.

Her er skønneste Maryam.

Som nævnt er Maria vores program manager og dette gør hun til perfektion. Hun er altid klar til at hjælpe, hun er bare et opkald væk. Og hos hende er der ingen dumme spørgsmål – derudover er hun ligesom Maryam utrolig rolig, hjælpsom og i alt enkelthed så flink!

Her ses skønne Maria i midten, Line til venstre og Mia til højre

Dette var en lille præsentation af nogle af dem der passer på os. Vi er meget taknemmelige for dem allesammen, og kunne ikke undvære en eneste. Udover dem du er blevet præsenteret for er der:

Mzee – Vagten i dagtimerne
Khamis Jr. – Portåbner (ja det er ham der åbner porten og derudover…. Nej det er hans opgave)
Khamis – Gartner
Ibrah Jr. – Gartner
Peter – Nattevagt
Juma – Nattevagt
Bakari – Nattevagt
Masumbuko – Nattevagt
Mohammed – Nattevagt

Fun fact: Nej du skal ikke undre dig over at alt maden forsvinder om natten. Det er bare nattevagterne som har stor appetit, men så bliver de jo også stærkere, så de bedre kan passe på os!

De sjoveste hilsner

Line og Mia

Lagt op d. 16/11/2018