Chat with us, powered by LiveChat

SKREVET AF JOSEFINE HAMM, PRÆ-SYGEPLEJEPROGRAMMET, 4 UGER PÅ ZANZIBAR.

Da jeg bestilte min rejse med Try Medics, var jeg sikker i mit valg omkring min uddannelse. Jeg skulle være sygeplejerske, men jeg ønskede erfaring indenfor faget. Samtidig drømte jeg om eventyr og om at komme ud og se verden. Da jeg læste om try medics, hvor man kan kombinere sine eksotiske rejsedrømme, mødet med en anden kultur samt få et indblik i hospitalsverdenen, vidste jeg, at det var en chance, jeg måtte gribe.

Tiden flyver afsted, når man har det godt- og det har tiden med try medics i den grad  også gjort. Så hurtigt at jeg allerede efter fem dage, vidste at en måned ikke ville være nok, så jeg tog hurtigt beslutningen om, at blive her to uger mere end planlagt.

Jeg har været på fire forskellige afdelinger i løbet af mit ophold på Zanzibar. På Al Rahma hospital har jeg været på gynækologisk, skadestuen og fødeafdelingen. På Global hospital har jeg været på ortopædkirurgisk. Jeg har set og oplevet så mange spændende ting, og jeg er mere end glad for at have fået de oplevelser med i bagagen.

På hospitalerne følger vi en læge, vores mentor, rundt på den afdeling vi er på. Vores mentorer gør meget ud af at forklare og undervise i, hvordan tingene foregår. Hver dag lærer vi om nye ting, der har relevans for den afdeling, vi er på. På den måde får vi et indblik i hospitalsverdenen samtidig med oplevelsen af en anden kultur. Det er fascinerende og spændende at se, hvordan de arbejder her, samt tankevækkende hvordan de får tingene til at fungere selvom deres ressourcer kan være begrænsede.

Rejser du med Try Medics, vil du ydermere få mulighed for at komme på forskellige aktiviteter. For eksempel Safari Blue tur, weekend tur til Kendwa med full Moon party og selvfølgelig safari turen, hvor du højst sandsynligt får set de fleste dyr på savannen helt tæt på. 

Samtidig vil du bo i Try medics huset, hvor du bliver en del af et fantastisk fællesskab. Chaufførene, køkken og rengøringsdamerne, vagterne, manager Maria og katten Pølsemix vil alle sørge for, at du føler dig hjemme fra dag et og får en uforglemmelig rejse på Zanzibar.

Forhåbenligt vil du, lige som jeg, blive bekræftet i dit valg af uddannelse, måske endda vide hvilke områder du finder mest interessante, få de bedste oplevelser og selvfølgelig venner for livet.

Lagt op d. 16/12/2017