SKREVET AF CLAUDIA PEDERSEN & EMILIE ØBRO, PRÆ-SYGEPLEJEPROGRAMMET, ZANZIBAR.

Hej med jer. Vores navne er Emilie og Claudia, og vi vil fortælle jer fordelen ved at arrangere et “get together” inden rejsen til Zanzibar.

Inden rejsen gik til Zanzibar, valgte vi at planlægge et arrangement hvor vi alle kunne mødes inden afrejse. Vi mødtes d. 15 september ca. 2 måneder inden vores rejse. Det blev i Odense, så alle havde en mulighed for at komme. Og det gav virkelig potte, for vi endte med at være 15 som dukkede op. Dagen stod på kaffe, bowling, mad og drinks.

Hvad gjorde det for det sociale, at have mødtes inden?

Da vi mødtes i lufthavnen på afrejse dagen gav det en del ro i maven, at man kunne genkende ansigter og under rejsen derned, følte man sig tryg ved, at kende de andre lidt i forvejen.

I og med vi havde mødtes i forvejen var der mange af os, der rejste ned til Zanzibar med samme rute. Det var rigtig godt, og har efterfølgende givet et socialt sammenhold som man sjældent opnår så hurtigt.

Da vi ankom til Try medics huset, og hilste på de “gamle” piger, som var på vej hjem, var der også mange der sagde, at det virkede som om, at vi alle kendte hinanden godt. De andre havde brugt mindst en uge på, at lære hinanden at kende, men det stadie var vi allerede ovre, fordi vi havde mødtes i Danmark.

Tak fordi i læste med!